LØWLANDER BEER

BIER FOTOGRAFIE

BIER | FOOD | FLESJE | GLAS

“Toen ik in een jeneverstokerij in het Verenigd Koninkrijk werkte, werd ik verliefd op het gebruik van plantaardige ingrediënten bij het distilleren en op de fascinerende wereld van cocktails. Omdat ik in Nederland in wezen met bier ben opgegroeid, denk ik dat het niet meer dan normaal was dat ik me begon af te vragen wat er zou gebeuren als je zou brouwen in plaats van distilleren met deze plantaardige ingrediënten. Ik werd nieuwsgierig naar wat voor karakter deze kruiden, specerijen en vruchten aan bier konden geven. Tot mijn verbazing ontdekte ik dat de laaglanden eigenlijk een heel intrigerende geschiedenis hebben als het gaat om het brouwen met plantaardige ingrediënten. Terwijl Nederlandse ontdekkingsreizigers de wereld rondreisden, keerden ze naar huis terug met ladingen boordevol kostbare kruiden en exotische specerijen, die al snel hun weg vonden naar Nederlands bier. EN ZO IS HET IDEE VOOR LOWLANDER-BIER GEBOREN. Elk bier is een kans om een ​​verhaal te vertellen over het wonder van botanische producten, en we hopen mensen te verbinden met de natuurlijke wereld die meer diverse bieren creëert, vol van smaak en karakter. Ik nodig je uit om onze reis te volgen, proost! “ Frederik Kampman - Chief Botanical Officer



Opdrachtgever | Løwlander Beer

Foodstylist | Sander de Ponti | Sander de Ponti Foodstyling

Fotograaf | Goffe Struiksma

Locatie | P-I Studio Diemen

poorter front.jpg
bottle summer ale.jpg
grapefruit pale ale front.jpg
bottle white ale.jpg
winter ipa front.jpg