Communicatie

Zelf een boek of magazine maken?

Een uitdagend project is een boek productie. U bent op zoek naar een partij die u in dit traject kan begeleiden. Of het nu een 50 jarig bestaan of een culinair boek is. U bent bij ons aan het juiste adres voor de realisatie.

Voor wie?

  • Bedrijven; wij hebben ervaring in boekproducties voor restaurants, bedrijven en sportclubs.
  • Creatieven; wij hebben ervaring in boekproducties voor fotografen, journalisten, vormgevers en (chef)koks.

Zelf een boek maken - werkwijze

Samen maken we eerst met u een sluitende business case (kosten en baten op een rijtje) en een goedgekeurd plan van aanpak.

  • Oplage van het boek schatten we in op basis van deelnemers, communicatie power, netwerk, sponsoren.
  • Calculatie van het financieringsplan met inkoopprijs en verkoopprijs.
  • Terugverdienmodel; waar komt het risico van de productie en de verkoop te liggen en wat zijn de activiteiten om die risico's zoveel als mogelijk te beperken.
  • Marketing/Sales plan: Wat zijn de succesfactoren voor het uitbrengen van een succesvol boek! Welke doelgroep wilt u bereiken, verkoopkanalen, welke  middelen gaan we inzetten om de doelstellingen te realiseren om een succesvol boek te introduceren.
  • U kunt gebruik maken van ons netwerk van art directors, vormgevers, fotografen, tekstschrijvers, drukkers en commerciële mensen. U kunt ook uw eigen netwerk hiervoor inzetten.

Wat kost het om een boek te laten maken?

In een persoonlijk gesprek laten we u graag diverse kosten calculaties zien en onze ervaringscijfers delen we dan ook graag met u. U zult zien dat de kosten voor het maken van een boek enorm kan meevallen, en dat er diverse mogelijkheden zijn om het investeringsrisico af te dekken van het maken van een boek. We kunnen de kosten bijvoorbeel afdekken via sponsoren of via voor inschrijvingen. Wij maken hier graag samen met u een plan van aanpak voor en willen ook de uitvoering voor u verzorgen.

Boeken waar we aan mee hebben gewerkt:

Multicycle website

Deze fiets website hebben we ontworpen en gevuld.

Uitgeverij Eqin Magazine

QRead is het bedrijfblad van EQIN een dochter onderneming van Stork ze zijn gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en het onderhoud van...